Támogatott tartalom

2020.08.12. 09:36

Intelligens hitelek a Moneezy-n keresztül

Romániában létesült egy új hitel-összehasonlító ingyenes platform

A kölcsönbe felvett pénzösszegek megkönnyítik a pénzügyi nehézségeken való felülkerekedést. Különböző okokból, de néha hiteligényléshez folyamodunk, ám ahhoz, hogy egy kölcsönfelvétel versenyképes legyen, igénylés előtt tájékozódnunk kell. A Moneezy egy új hitel-összehasonlító platform Romániában, amely segít jobban megérteni a gyorshitel fogalmát, így mindig kedvező kölcsönökhöz juthat. A Moneezy szolgáltatás jó áttekintést nyújthat a hiteligénylés terén, mert többfélét is bemutat az érdeklődőknek (online hitelek, személyes kölcsönök, bankon kívüli hitelek stb.), eligazítást nyújt az összehasonlításban és a kérelmezési eljárásban.

 

A Moneezy-vel megtalálja a megfelelő kölcsönt

A Moneezy segít az érdeklődőknek, hogy piackutatás révén megtalálhassák a számukra megfelelő hitelt, eligazít a kamatok és a hitelfelvétel feltételei között. A Moneezy-vel mindez csupán egy kattintásba kerül, és az a fő, hogy százszázalékosan ingyenes szolgáltatás. A Moneezy csakis ellenőrzött hitelezőkkel működik együtt, mint például a HoraCredit.

 

Tanácsok az intelligens kölcsönökhöz

2019 májusában több mint 136.296 romániai háztartás folyamodott kölcsönért (99.898 millió lej összértékben). A Hitelirodánál regisztrált hitelfelvevők csupán 10 százaléka fordult nem banki pénzügyi intézményekhez. Ez azt jelenti, hogy egy gyorshitelnél a törlesztési esélyek nagyobbak, mint egy banki intézménynél. Íme, mit kell tudni egy intelligens kölcsönfelvételnél:

  • Gondolja át, hogy szükséges-e kölcsönért folyamodnia, és vesse össze pénzügyi lehetőségeivel;
  • Mindig végezzen összehasonlítást – ne folyamodjon gyorshitelért, csak mert látott egy tévéreklámot, vagy kapott egy online ajánlatot. Több mint 6000 IFN-társaság (nem banki pénzügyi intézmények) ajánlatából válogathat (az általános vagy különleges nyilvántartásokból), tehát bő a választék.
  • Pénzügyi helyzete függvényében folyamodjon kölcsönért – ne válasszon olyan hitelt, amely meghaladja lehetőségeit. Talán nagyobb összeghez juthat, de nagyobb törlesztési kockázattal is járhat;
  • Fizesse vissza az összeget a hitel lejárta előtt – soha, de soha ne várja meg az utolsó határidőt. Ha fizetési megbízással törleszt, ne feledje, hogy a bankok közötti átutalás (adós/hitelező) 24 óránál is több időt vehet igénybe. Ennek meghaladása késedelmi kamattal jár.
  •  

    Vigyázat a kamatokkal (kamatláb és teljes hiteldíjmutató)

    A kamat döntő tényező egy gyorshitel esetében. A hitelkalkulátor segít ennek a kiszámolásában. Nemcsak a kamatláb bír kiemelkedő fontossággal, a teljes hiteldíjmutató egyaránt fontos. Lássuk, miért:

  • A kamatláb magával a hitellel kell arányban legyen (a kölcsönzött összeg és a törlesztési határidő);
  • A teljes hiteldíjmutató – THM (ebből kiderül az egy év alatt visszafizetendő kamat összege) a gyorshitel összes költségét jelenti – nemcsak a kamatláb, hanem hitelbírálati díj és a hitelkezelési díj stb. is benne foglaltatik;
  • Elemezze mindkét kamatváltozatot, és válasszon egy fix kamatozású hitelt, minél alacsonyabb teljes hiteldíjmutatóval.
  • Az okos hiteligénylők számításba veszik a kölcsönfelvétel minden aspektusát. Ezért az előzetesen megszerzett adatok alapján ki tudják választani a számukra legkedvezőbb hitelkínálatot.

     

    Elemezze és hasonlítsa össze az ajánlatokat!

    Nem mindenki szeret különféle számításokat végezni hitelfelvétel előtt. Talán ezért is szerepelt 2018-ban, a Román Nemzeti Bank adatbázisában 673.000 késedelemmel törlesztő, vagyis adós (a törlesztendő hitelek összege megközelítőleg 9,2 milliárd lej). Minthogy a Hitelirodához kerüljön (4 évre), nem jobb, ha előzetes számításokat végez?

  • Hasonlítsa össze az ajánlatokat – a változatosság hasznos, főleg hiteligénylés esetén. Válassza ki a hitelezőket és ajánlataikat, ezután végezzen egy összehasonlító elemzést.
  • A kamat bizonyos tényezők függvénye – az összeg és a törlesztés időintervalluma befolyásolja ennek értékét.
  • Használjon összehasonlító hitelkalkulátort – az ajánlatok egymás mellé helyezése segít eldönteni, melyik a legelőnyösebb az ön szükségleteinek a kielégítésére.
  • Nehézkesnek ítéli egy mélyreható elemzés elvégzését, amely hosszú távon kedvező hatásúnak bizonyul az ön számára? Használja a Moneezy-t, a gyors hitel-összehasonlító platformot. Időmegtakarítás és szakszerű segítség!

     

    Jusson egy okosan megválasztott gyorshitelhez!

    Az életben nem minden olyan egyszerű. A hiteligénylés is elég bonyolult lehet.

    A Moneezy elősegíti a legokosabb gyorshitel kiválasztását:

  • Lépjen be a moneezy.com/ro oldalra;
  • Válassza ki az összeg/törlesztési idő opciót, és megkapja az elérhető ajánlatokat;
  • Nemcsak egy, hanem több ajánlatot is kaphat, az összes hasznos adattal, választási kötelezettség nélkül;
  • Hasonlítsa össze az ajánlatokat;
  • Válassza azt, amelyik minden szükségletét kielégíti;
  • Kattintson az alkalmazás gombra, és az ajánlat egyenesen a hitelező weboldalához irányítja.
  • Így az elejétől fogva értesül a kívánt kölcsönnel kapcsolatos részletekről, okosan választva a különféle ajánlatok közül!

     

    Tudnivalók a Moneezy-ről:

    A Moneezy működtetője az Intelligent banker ApS nevű marketingügynökség, amely modern technológiákra és személyre szabott ajánlatokra szakosodott. A Moneezy különböző hitelintézmények ajánlatainak az összehasonlításában segít, de nem nyújt kölcsönöket és pénzügyi tanácsadást.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában