Turisztikai Vásár

2020.01.29. 10:05

A Domino Tours részt vesz a Nagyváradi Turisztikai Vásáron

A Nagyváradi Turisztikai Vásár 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt.

A Domino Tours utazási iroda 2007 óta működik a Nagyvárad szívében, a Moscovei utcán. Az ügynökség ajánlatában széles körű turisztikai szolgáltatások közül választhatunk: vakációk külföldön és belföldön, hajóutak, repülőre és autóbuszra szóló jegyfoglalás, szállítás a repülőtérig, egészségbiztosítás, szállásfoglalás világszinten. Legfőbb profilját a csoportos kirándulások képezik, változatos úti célokkal. Az egyik ilyen Hollandia, ahol megtekinthető a Keukenhof-park káprázatos tulipánkertje. Egy másik úti cél Németország, ahol megismerkedhetnek az ország romantikus oldalával, olyan városokat meglátogatva, mint például Rothenburg és Dinkelsbühl. Róma, az örök város vagy Csehország káprázatos fővárosa, Prága és az elragadó település, Cesky Krumlov egyéb látványosságok a Domino Tours ajánlatában. Egy-egy hétvége a Plitvicei-tavaknál (Horvátország), vagy Velencében, a lagúnák városában, illetve e három fővárosban: Belgrádban (Szerbia), Zágrábban (Horvátország), Ljubljanában (Szlovénia) feledhetetlen élmény.

A Domino Tours hasonlóképpen szervez kirándulásokat Románia-szerte, hogy Ön is meggyőződhessen az ezerarcú ország elnevezésről Máramarosban, a Gyilkos-tónál vagy a Békás-szorosnál. Tevékenysége alatt, a turisták szavazatai nyomán az ügynökség négyszer is elnyerte a „megbízható cég” elismerést.

A Domino Tours utazási iroda címe: Nagyvárad, Moscovei utca 7. szám, telefon: 0259/436-036, mobil: 0743-494-713, e-mailcím: domino.tours@yahoo.com. Az újdonságokat az ügynökség honlapján lehet megtekinteni: www.dominotours.ro vagy a Facebook-oldalán.

A vásár résztvevői

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 79. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt, eddig tíz turisztikai ügynökség jelezte részvételét: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség. Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi.

A Nagyváradi Turisztikai Vásár egy újabb kihívás az Inform Media részére, az eddigi hasonló eseménysorozatok: Nagyvárad Job Expo (három kiadás) és Nagyvárad Expo – lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk (egy kiadás) nagy sikernek örvendtek mind a részt vevő cégek, mind a látogatók körében.

Az esemény résztvevőit az Inform Media sajtótermékei, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és Bihon.ro portálok, valamint Facebook-oldala népszerűsíti. A vásárra kilátogatók vakációs csomagokat szerezhetnek be promóciós áron, a korai foglalás jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában