Tragikus

2024.02.16. 14:53

Szívrohamot kapott, miután elütött egy gyalogost

Forrás: Bogdan Dumitraş

Tragikus eset történt péntek délben Vaskohszikláson (Ștei): egy férfi nem sokkal azt követően, hogy autójával elütött egy gyalogost, szívrohamot kapott és elhunyt. Sajtóinformációk szerint a baleset a város központjában történt, a férfi a balesetet szenvedett nőt autójába ültette, hogy hazaszállítsa, azonban mintegy 500 méter megtétele után rosszul lett a volán mögött. Az információk szerint a férfi akkor lett rosszul, amikor a balesetet szenvedett nő, akinek időközben feldagadt a lába, nem tudott kiszállni az autóból otthona előtt. A férfi ekkor megijedt, hogy rosszabb a helyzet, mint gondolta. Mindez a városka általános iskolája előtt történt. A helyszínre egy mentőhelikopter érkezett, azonban az újraélesztési kísérletek ellenére a férfi életét már nem tudták megmenteni. Az elütött nőt mentőautóval a helyi kórházba szállították, ahol orvosi ellátásban részesült.

Frissítés: A rendőrség későbbi közleménye szerint a baleset pénteken pár perccel 11 óra után következett be, a 67 éves belényesörvényesi férfi egy 77 éves helyi asszonyt ütött el, amint a Trandafirului utcáról balra kanyarodva a Cuza Vodă utcára tért volna. Az idős asszony szabálytalanul kelt át az úttesten, anélkül, hogy megbizonyosodott volna az átkelés biztonságosságáról. A balesetet követően a belényesörvényesi férfi anélkül, hogy jelentette volna az esetet a hatóságnak, haza akarta szállítani az idős asszonyt. A Nicolae Iorga utcára érve azonban rosszul lett, eszméletét vesztette, áttért az ellenkező sávba, ahol az útszegélyen állt meg a járművel.

Az ügyben további nyomozás folyik.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!