Tragédia

2023.12.08. 15:50

Újabb részleteket közölt a rendőrség a rényi balesetről

Forrás: ISU

Fotó: Mădă Sim

Portálunkon is beszámoltunk arról a rényi balesetről, mely egy halálos áldozatot követelt. Mint azt már megírtuk, a baleset csütörtök délután 15.50 óra körül történt a 76-os jelzésű országúton, Rény külterületén. Egy teherautó, egy furgon és egy személyautó ütközött össze. A balesetben egy személy elhunyt.

A baleset körülményeit illetően a rendőrség pénteken közleményt adott ki. E szerint egy 63 éves Fehér megyei férfi egy furgonnal haladt a 76-os jelzésű országúton, amikor Rény Belényes felőli bejáratánál egy veszélyes jobb kanyarban – egyelőre ismeretlen körülmények miatt – áttért az ellenkező menetirányú sávra, ahol ütközött egy teherautóval, melyet egy 51 éves Brassó megyei férfi vezetett. Az ütközés következtében a teherautó a másik menetirányú sávra sodródott, ahol egy személyautónak csapódott. Utóbbit egy 32 éves, Fehér megyei férfi vezette, és Vaskohsziklás irányából Belényes felé haladt. 

A 63 éves férfi, aki a furgont vezette, többszörös sérüléseket szenvedett, a helyszínen életét vesztette. A furgon utasa, egy 64 éves Fehér megyei nő megsérült, őt kórházba szállították. A Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség vizsgálatot indított az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!