Kék hírek

2023.12.12. 16:06

Akcióban a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Dohányt foglaltak le. A rendőrség elfogott hétfő délelőtt 10.10 óra körül Margittán egy 45 éves helyi nőt, akinél egy zacskónyi száraz, világosbarna színű növényt találtak, mely az illata és kinézete alapján dohány volt. A 1,075 kilogrammnyi áru nem volt zárjegyelve. A dohányt lefoglalták. Az ügyben eljárás indult.

Bedrogozva. A rendőrség elfogott hétfő este 21.25 órakor Belényesen egy 25 éves helyi férfit, akinél felmerült a gyanú, hogy kábítószer hatása alatt vezetett autót. A helyszínen végzett gyorsteszt megerősítette a gyanút, ezután vérvizsgálatot is végeztek. Az ügyben további vizsgálat zajlik. 

Jogosítvány nélkül. Genyétén (Ghenetea) hétfő este 19.15 órakor a rendőrség elfogott egy 21 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kiderült az is, hogy a személyautóra szerelt rendszámok egy másik járműhöz tartoznak. Eljárás indult ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!