Kék hírek

2023.11.14. 13:38

Taxi és villamos ütközött Nagyváradon

Az 112-es hívószámra kedd reggel 5.40 órakor érkezett a riasztás, miszerint összeütközött egy villamos és egy személyautó Nagyváradon, a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) úton. A rendőrség közleménye szerint a baleset 5.35 óra körül történt. A villamoson csak annak vezetője ült, egy 55 éves nagyváradi férfi, a személyautóban két személy tartózkodott, a taxis, egy csarnóházi (Bulz) származású, de nagyváradi lakhellyel rendelező 65 éves férfi és utasa, egy 47 éves váradi férfi. A helyszínre tűzoltók és mentősök érkeztek ki. Az autóban ülő két személyt a helyszínen megvizsgálták, az utast kórházba szállították, a járművezető ezt elutasította. A tűzoltók a helyszínen megtették a megfelelő tűzvédelmi intézkedéseket, műszaki mentésre nem volt szükség. 

A rendőrség közleménye szerint a taxit vezető férfi, egyelőre ismeretlen okok miatt, nem vette figyelembe az elsőbbségadást jelző közlekedési táblát a Lugojului és a Ghillányi utcák kereszteződésében, így a kereszteződésbe érve a villamosnak ütközött. Mindkét járművezetőt megszondáztatták, az eredmény negatív lett. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Forrás: ISU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!