Tűzoltók

2023.11.07. 13:36

Két tűzeset egy éjszaka alatt

Forrás: ISU

ERDON-összeállítás

A Bihar megyei katonai tűzoltókat hétfőről keddre virradóan két településre riasztották tűzesetek miatt. Az első riasztás fél órával éjfél után történt, Cséhtelekre szálltak ki a margittai tűzoltók két tűzoltó- és egy rohammentő-kocsival. Egy nyárikonyha és egy fészer gyulladt ki, a tüzet körülbelül 20 perc alatt oltották el. Megmentettek a lángoktól egy csűrt, ahol körülbelül nyolc tonna szalmát tároltak, valamint egy személyautót is. A tüzet egy meghibásodott elektromos vezeték okozhatta. Leégett a nyárikonyha 50 négyzetméteres tetője, megsemmisült többek között két konyhai gép, egy ablak és körülbelül fél köbméter faanyag. 
A második riasztás 00.45 óra körül érkezett, a belényesi tűzoltókat hívták Várasfenesre (Finiș). A belényesiek három csapattal mentek ki a helyszínre, ahol egy házhoz tartozó kazánház gyulladt ki. A tüzet 30 perc alatt oltották el, sikerült időben megfékezni a lángokat, így azok nem terjedtek át a házra. Leégett a szendvicspanelből épített kazánház, a kazán, egy puffertartály, egy tágulási tartály és két ablak. Személyi sérülés nem történt. A tüzet szintén meghibásodott vezeték okozhatta.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!