ISU

2023.09.20. 14:23

Tűz volt Nagyvárad belvárosában

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Tűz keletkezett egy nagyváradi cég udvarán szerda délelőtt, a Garoafei és a Mihai Viteazul utcák kereszteződésében. A vállalat udvarán tárolt hulladékok gyulladtak ki. Az esetet délelőtt 10.30 órakor jelentették be a 112-es sürgősségi számon, a helyszínre rövid időn belül kiszálltak a váradi tűzoltók. Érkezésükkor az udvaron tárolt szemét nyílt lánggal égett, sűrű füstöt bocsájtva ki, ami a környező utcákat is elöntötte. 

Forrás: ISU Crisana

A tűzoltók a lángok eloltása mellett a tűz továbbterjedésének megakadályozásán is dolgoztak. Körülbelül tíz perc alatt sikerült megfékezni a lángokat, de tekintettel a nagy mennyiségű hulladékra, tovább kutattak a tűzfészkek után. A bevetés 12 óráig tartott. A helyszínen végzett vizsgálat szerint a tüzet egy hegesztő/vágó eszközből származó szikra okozhatta. A lángokban tetemes mennyiségű nem újrahasznosítható szemét égett el, amit 20 négyzetméteren tároltak.

                                                                                                                    Fotó: Alexandru Nițescu                                                                                                                  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!