Tűzoltóság

2023.09.14. 17:03

Lángok csaptak fel egy váradi lakásban

Tűz ütött ki szerda délután egy nagyváradi tömbházlakásban, ahonnan a tűzoltók kiérkezése előtt egy nagyváradi rendőr mentette ki az ott rekedt nőt.

Archív felvétel

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség közleménye szerint szerda délután 16.10 óra körül csaptak fel a lángok egy, a Grigore Ureche utcán lévő második emeleti tömbházlakásban. Egy rendőr éppen a közelben tartózkodott, s még a tűzoltók kiérkezése előtt bement a lakásba és evakuálta a lakás tulajdonosát, egy nőt, aki az előszobában volt a földre esve. A 67 éves asszony már eszméletét vesztette, égési sérüléseket szenvedett az arcán és a mellkasán. A helyszínre érkező rohammentősök ellátták, majd kórházba szállították. A tűz a lakás hálószobájában ütött ki, körülbelül öt perc alatt eloltották, így sikerült megvédeni a lakás többi részét a lángoktól. A tűz oka egyelőre ismeretlen; bútordarabok, egy hűtőszekrény és egy televízió égett el. A tűzoltók ezúton is elismerésüket fejezik ki a közbelépő rendőrnek a bátorságáért. A szóban forgó rendőr egyébként Onița Gabriel Ovidiu, 43 éves és 2005 óta dolgozik a nagyváradi rendőrségnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!