Kék hírek

2023.02.14. 12:33

Rablás miatt került előzetesbe egy fiatal

Két fiatalembert vettek őrizetbe a nagyváradi rendőrök. A fiatalokat azzal gyanúsítják, hogy kiraboltak egy férfit Nagyvárad egyik utcáján.

Illusztráció

ERDON-összeállítás

Huszonnégy órás őrizetbe helyeztek egy 18 és egy 14 éves rontói fiatalt, akiket minősített rablás elkövetésével gyanúsítanak. A nyomozás során kiderült, hogy február 11-én hajnali 4.15 óra körül a két fiatal fiú leszólított a váradi Peneș Curcanu utcán egy 66 éves helyi férfit, majd megtámadták és erőszakkal elvették tőle a vállán hordott irattáskát, amiben a pénztárcája is ott volt, benne körülbelül 5000 lejjel. Ugyanebben az ügyben a rendőrök szerint két további személy is bűnrészes: egy 19 éves köröskisjenői és egy 16 éves rontói fiút azzal gyanúsítanak, hogy mivel tudtak arról, hogy a pénz bűncselekményből származik, ők is kaptak belőle. Február 13-án a rablással vádolt 18 éves fiatalt a Nagyváradi Bíróság 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!