Kék hírek

2022.12.26. 16:26

Frontálisan ütközött két autó Belényes közelében

Súlyos közúti baleset akadályozta a forgalmat december 26-án délután a DN76-os országúton Belényes közelében. Két személygépjármű frontálisan ütközött, három sérültet kórházba kellett szállítani.

Forrás: Facebook/Info Trafic Bihor/Diana Maria

A balesetet 15.18 órakor jelentették a 112-es segélyhívó számon. A két személyautó a DN 76-os országúton, Kisnyégerfalván (Grădinari) kívül ütközött össze. A balesetben három személy megsérült, őket kórházba szállították a helyszínre kiérkező mentősök. A mentés és helyszínelés idejére a forgalmat a DJ764 F megyei útra terelték. A rendőrök a helyszíni vizsgálatot követően megállapították, hogy egy 40 éves vasaskőfalvai (Pietroasa) férfi vezetés közben még ismeretlen körülmények miatt áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan haladó gépjárművel, amit egy 28 éves dragánfalvai (Drăgănești) fiatalember vezetett.

Camelia Roșca a Bihar megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője elmondta, hogy a baleset következtében egy személy, az első autó vezetője a roncsok közé szorult, őt a katonai tűzoltók vágták ki. Az áldozatot kritikus állapotban szállították a Bihar megyei klinikai kórház sürgősségi osztályára súlyos fejsérüléssel, a férfi lélegeztetésre szorult. A másik két áldozat, a második autó vezetője és 28 éves belényesi utasa könnyebben sérült, őket a belényesi kórházban ápolják - nyilatkozta az ebihoreanul.ro-nak Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!