Balesetek

2022.11.08. 09:03

Két közúti balesethez szálltak ki a katonai tűzoltók

Forrás: ISU

Örvénden és Székelyhídon is történt közúti baleset hétfőről keddre virradóan. Az első bejelentés 2.50 órakor érkezett, miszerint Örvénden baleset történt, amelyben egy személyautó és az abban utazó négy személy volt érintett. A helyszínre az élesdi tűzoltóosztagtól egy mentőcsapat és egy rohammentő csapat szállt ki, valamint két csapat a megyei mentőszolgálattól. A tűzoltók kiszabadították a roncsok közül az autó vezetőjét, a mentősök pedig eközben ellátták a másik három személyt, két felnőttet és egy kiskorút, egy körülbelül 13 éves fiút. Mind a három személy súlyosan megsérült, kórházba szállították őket.

Forrás: ISU


Kedd reggel 7.50 óra körül hasonló baleset történt a 767A jelzésű megyei úton, Székelyhíd Hegyközszentmiklós felőli kijáratánál. A székelyhídi tűzoltócsapat és a rohammentősök szálltak ki a helyszínre. A balesetben egy személyautó és az abban utazó három személy volt érintett. Egy férfi megsérült, a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!