Bevetésen

2022.09.21. 14:09

Tűzesetek a megyében

Forrás: ISU

A margittai tűzoltókat szerda éjjel fél kettő körül riasztották, hogy kigyulladt egy csűr Cséhteleken (Ciutelec). A helyszíni vizsgálatok alapján arra következtettek, hogy szándékos gyújtogatásról lehet szó, a hatóságok kivizsgálják az ügyet. A tüzet 2 óra 40 percre sikerült eloltani. Elégett 15 bála szalma, nyolc bála széna és fél tonna lucerna. 

Forrás: ISU

Kedd este Felsőmezősön (Câmpani) volt tűz, a vaskohsziklási lánglovagokat 20 óra 20 perc körül riasztották. Egy istálló padlása és tetője égett a tűzoltók kiérkezésekor. Elsőként lokalizálták a tüzet, hogy az ne terjedjen tovább a csupán fél méterre lévő szomszédos épületekre, ezzel párhuzamosan az állatokat mentették ki az istállóból. A tüzet egy rövidzárlat okozhatta, elégett az istálló 60 négyzetméteres tetőzete, valamint 200 bála széna, ami a padláson volt tárolva. Sikerült megmenteni az istállóban lévő 20 tehenet és a szomszédos épületeket.

Címkék#Isu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!