Tűzeset

2022.06.28. 09:12

Kigyulladt egy pékség Nagyszalontán

Fotó: ISU

A tűzoltókat vasárnap hajnalban 4.50 órakor értesítették, hogy kigyulladt egy cukrászda és pékség laboratóriuma Nagyszalontán. A helyszínre két tűzoltókocsival és egy rohammentővel érkeztek ki. A lángok a mennyezetet és a tetőt érték, körülbelül 50 négyzetméternyi részen. A 13 kiérkezett tűzoltó húsz perc alatt oltotta el a lángokat, sikerült megvédeni a szomszédos helyiségeket és házakat. Elégett száz négyzetméternyi tető és ötven négyzetméternyi mennyezet, két hűtőszekrény, két fagyasztóláda, elektromos sütők, bútorok és egy fagylaltgép. A helyszíni vizsgálatok szerint a tűz oka elektromos jellegű volt. 

Az elmúlt hétvégén egyébként a nagyszalontai, nagyváradi, margittai, vaskohsziklási és szalárdi tűzoltók négy tűzesethez szálltak ki, két emberéletet mentettek meg, két balesethez is ki kellett menjenek, ahol egy beszorult személyt mentettek ki egy járműből, valamint egy kidőlt fát is eltakarítottak. A rohammentősök 16 sürgősségi esethez szálltak ki. 

Címkék#tűzeset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!