Kék hírek

2022.02.25. 09:00

Rendőrségi hírek a megyéből

Ellenőrzések. A Bihar megyei rendőrök szerdán összesen 113 közlekedési bírságot osztottak ki 35.545 lej értékben, bevontak 12 jogosítványt és három forgalmi engedélyt, három ütközést jegyeztek. Gyorshajtásért 51 esetben bírságoltak, 11 esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt róttak ki büntetést, nyolc gyalogost és kilenc kerékpárost értek szabálytalanságon, két büntetést vezetés közbeni mobiltelefonhasználat miatt szabtak ki, két esetben szabálytalan előzés miatt, négy esetben pedig ittas vezetésért bírságoltak.

 

Jogosítvány nélkül. Egy be nem jegyzett, hamis rendszámmal rendelkező robogót vezetett jogosítvány nélkül az a 27 éves élesdloki (Luncșoara) férfi, akit a rendőrök Kisősi (Aușeu) és Körösgégény (Gheghie) között azonosítottak szerda délután nem sokkal négy óra előtt. A férfi a robogó után egy improvizált kis szekeret vont, amely levált a járműről, átgurult az ellenkező sávba, ahol nekiütközött egy autónak. Személyi sérülés nem történt, az ügyben büntetőeljárás indult.

 

Bedrogozva. A rendőrök szerda délután 16.22 perckor Belényesen, a Pandurilor utcán egy 39 éves, helyi férfit állítottak meg, aki a gyanú szerint pszichoaktív szer hatása alatt vezette gépjárművét. A férfitól biológiai mintát vettek, az ügyben büntetőeljárás indult.  

 

Elfogták. Kábítószerkereskedelem miatt ítélték el azt az 53 éves nagyváradi férfit, akit a rendőrök szerdán fogtak el. A férfit két év és nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték magas kockázatú kábítószerrel való kereskedelem miatt. Ugyancsak szerdán fogták el azt a 27 éves, dékányosi (Dicănești) férfit, akit jogosítvány nélküli vezetés miatt a margittai bíróság három év letöltendő börtönbüntetésre ítélt. Mindegyikük a váradi börtönben tölti börtönbüntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!