Kék hírek

2022.01.04. 08:21

Ittasan és jogosítvány nélkül vezettek

Illusztráció

Előzetesben. A rendőrség elfogott szombat este 21.45 órakor a 792/A jelzésű megyei úton, Bélfenyéren (Belfir) egy 23 éves feketebátori (Batăr) fiatalembert, aki ittasan vezetett egy személyautót. A fiatalember légalkoholszintje 0,66 mg/l volt, a vérvizsgálatot elutasította. Az ittas autóst 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, további vizsgálat folyik az ügyben. 

 

Elutasította. A forgalomban állított meg a rendőrség szombat este, 21.35 órakor Nagyváradon, a Bihari (Bihorului) úton egy 50 éves helyi férfit, aki egy személyautóval haladt. A férfi mind a légalkoholszint-mérést, mind a vérvizsgálatot elutasította. Eljárás indult ellene. 

 

Jogosítvány nélkül, ittasan. A nagybáródi rendőrség elfogott szombat reggel 6.45 órakor egy 19 éves fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje pedig 0,60 mg/l volt. Jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót pénteken a 233-as jelzésű községi úton, Füzegyen (Fiziş) egy 29 éves helyi férfi. Szintén aznap Vársonkolyoson (Şuncuiuş) egy 32 éves Arad megyei férfit fogtak el jogosítvány nélkül vezetni egy személygépkocsit. Mindegyik esetben eljárás indult. 

 

Ittasan vezettek. A 252-es jelzésű községi úton, Zsulesten (Giuleşti) szombat este 21 óra körül a rendőrség elfogott egy 39 éves vasaskőfalvai (Pietroasa) férfit, aki egy kisteherautót vezetett ittasan, a légalkoholszintje 1,01 mg/l volt. Szintén újév napján, délelőtt 9 óra körül a telegdi rendőrség egy 28 éves férfit fogott el, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,95 mg/l volt. Mindkét személy ellen eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!