Krimi

2023.06.21. 06:30

Nem nyomoznak tovább a budai késelő diák ügyében

A rendőrség közleményt adott ki.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Budapest egyik I. kerületi középiskolájában egy óraközi szünetben egy 18 éves fiú késsel és ollóval minden előzmény nélkül többször megszúrta nyak-, hát- és fejtájékán az egyik osztálytársát. A perceken belül kiérkező rendőrök a támadó diákot a helyszínen elfogták, megsebesített osztálytársát a mentők kórházba vitték. A támadó táskájában egy kalapácsot is találtak a rendőrök.

A döbbenetes eset tavaly október 10-én történt, akkor a támadót emberölés bűntett kísérlet miatt őrizetbe vették, de nem tett vallomást. A megszúrt fiú könnyű sérüléseket szenvedett, de a támadás akár tragikusan is végződhetett volna – derül ki a Bors cikkéből.

A rendőrség most közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a befejezett nyomozás iratait a napokban küldték meg az ügyészségnek. ​

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában