Krimi

2023.03.12. 10:52

Megrázó: belső kamerás felvétel került elő a halálos tömegbalesetről (videó)

Borzasztó képeket rögzített egy fedélzeti kamera.

Fotó: Lakatos Péter / MTI

Sokkoló felvételt rögzített egy autó fedélzeti kamerája a szombati tömegbalesetről – írja a Tények.

A videón jól látszik, milyen borzasztó körülmények között rohantak egymásba az autók.

 

Mint vasárnap reggel kiderült, a tömegbalesetben egy 44 éves férfi vesztette életét, holttestét egy kiégett személyautó roncsa alatt találták meg; a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket

 – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap reggel a rendőrségi honlapon.

A közlemény szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Az elhunyt férfin kívül 39-en sérültek meg; a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A mentők a sérülteket győri, budapesti, tatabányai és székesfehérvári kórházakba szállították – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a helyszínre 4 helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők; a tömegbalesetben 10 gyermek és 29 felnőtt sérült meg. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szombaton a közösségi oldalán azt közölte, hogy a balesetet lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok. A BRFK közleménye szerint a forgalom Budapest irányába vasárnap 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!