Krimi

2023.01.13. 02:22

Sikeres állásinterjúról száguldott a halálba a fiatal motoros

Egy traktort próbált megelőzni, a pótkocsijának csapódott és azonnal szörnyethalt az a 30 éves motoros, aki Dunaföldvár közelében szenvedett balesetet.

Fotó: Donka Ferenc

A szörnyű balesetben elhunyt férfi barátai teleírják az ismert közösségi oldalt, sorra posztolják a vele készült közös fotóikat, részvétet nyilvánítanak a hozzátartozóknak. Hozzászólásaikból érződik: nem értik, hogy történhetett meg ez a tragédia. A fiatalember szinte minden fényképen mosolyog, mindenki láthatja, hogy életvidám, jóképű volt, tele életszeretettel - írja a teol.hu.

A tragikus karambol január tizenegyedikén, szerdán történt, délután fél egy körül Bölcske és Dunaföldvár között. A pótkocsis traktor vezetője Dunaföldvár felé haladt, egy kereszteződésben balra akart kanyarodni. Ekkor érkezett a motoros, és a traktor két pótkocsija közé hajtott. A mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért, de hiába.

Fotós: Donka Ferenc / Forrás: teol.hu

 

Később kiderült, hogy nem rendelkezett a motor vezetéséhez szükséges képesítéssel, feltehetően nem megfelelő sebességgel közlekedett, ráadásul a motor műszaki érvényessége is több mint egy évvel ezelőtt lejárt.

 

A teol.hu-nak egyik közeli ismerőse, a fiatalember családjának barátja elmondta, hogy gyorsan mehetett a motorral, és szerintük nem látta, hogy indexel a traktoros. Arról is szólt, hogy 

 

nehézgépkezelői típusú munkái voltak, gépekkel dolgozott, például markolóval. A halála napján Bölcskén állásinterjún volt, úgy tudni, akkor már a papírokat intézte. Onnan indult hazafelé, és akkor történt a halálos baleset.

 

Sok barátja volt a férfinek, akit nagyon szerettek. Kamasz fia és óvodáskorú kislánya is gyászolja. A gyerekek két édesanyától születtek. Barátai elmondása szerint a halála előtt békült ki a kislánya édesanyjával.

Fotós: Donka Ferenc / Forrás: teol.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében kér minden közlekedőt, hogy mielőtt útnak indulnak, mérjék fel az időjárási viszonyokat. 

Téli útviszonyok között, még ha néhány órára ki is süt a nap, a motor tapadása a hideg aszfalton nem olyan, mint a melegebb időben. Télen, amennyiben nem muszáj, ne üljenek motorra - figyelmeztetnek a rendőrök.

 

Fotós: Donka Ferenc / Forrás: teol.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!