Ország-világ

2020.11.23. 16:10

De jó látni! Imád oviba járni az SMA-s Zente (videó)

Az egész ország összefogott tavaly a kis Zentéért, akinek 700 milliós gyógyszerre volt szüksége, hogy esélye legyen a teljes életre. A Zolgensmát megkapta, azóta pedig szépen fejlődik.

Forrás: Ripost / Facebook

Zente már két és fél éves múlt, így szép lassan ő is be­lerázódhat az ovis életbe. Számítani lehetett rá, hogy ez neki nehezebben megy, mégis odáig van az oviért, és gyerektársai is nagyon megszerették a folyton mosolygós kisfiút.

„Zente túlzás nélkül imád oviba járni. Alig tudok tőle elköszönni reggelente, már gurul is be a csoportba, és amikor elhozom, nagyon-nagyon fel van dobva. Meséli, mi minden történt. Ma pedig, amikor beléptünk fáradtan, nyúzottan, olyan ovációval fogadták a gyerekek, hogy ez nemcsak neki, hanem nekem is fantasztikus élmény volt! Úgyhogy nagyon köszönjük a szülőknek, pedagógusoknak és persze a gyerekeknek, hogy ennyire simán vettük ezt az akadályt is! Köszönjük, hogy ilyen szeretettel álltok hozzá és a gyerekeket is erre tanítjátok”

– hálálkodott közösségi oldalán az édesanya a Ripost szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában