Bulvár-celeb

2024.04.20. 05:05

Áll a bál: ezért tört ki a testvérháború Vajna Timiéknél

Palácsik Lilla nagyon kiakadt azon, amit Vajna Timi mostanában művel.

Forrás: Facebook

Nehéz időszak áll Vajna Tímea mögött, családjában és baráti körében is több halálesettel és betegséggel kell szembenéznie az elmúlt években. Ezenkívül sikertelenül küzd az anyaságért évek óta, ami szintén beárnyékolja a boldogságát új férjével, Zoltánnal - írja a Bors.

Nemrég újra a kórházból jelentkezett az özvegy, azonban most nem ő kap kezelést, hanem szeretett nagymamája, aki miatt nagyon aggódik. Vajna Tímea olyan fotót osztott meg az Instagram-oldalán még április elején, ahol szeretett nagymamája kezét fogja, a helyzet pedig elég aggasztó lehet.  

A Bors megkereste az özvegy húgát, Visváder-Palácsik Lillát az idős hölgy állapota miatt, aki azonban dühösen reagált, és megkérdőjelezte nővére tettét.

Nem szeretnénk erről nyilatkozni! Nem értem, hogy miért kellett kiposztolni ezt, miért csinálja? 

Visváder-Palácsik Lilla és Vajna Tímea egyébként jó testvérek, sőt, mikor az özvegy Magyarországra látogat gyakran szerveznek közös programokat. Azonban Andy Vajna egykori feleségével ellentétben a húg nem számol be a követőinek minden történésről, ezért sem érti, hogy nővére miért teszi ezt.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában