Menesztették a Konstancai HCM edzőjét

<p>A csapat eddigi gyenge teljesítménye miatt a Konstancai HCM férfi kézilabda–együttes vezetősége menesztette a nyáron szerződtetett edzőjét, Jovica Cvetkovicot (képünkön).</p>

A szerb szakvezető irányítása alatt a bajnokcsapat vereséget szenvedett a Nemzeti Ligában a Székelyudvarhelyi KC–val szemben, illetve a legutóbbi két bajnoki mérkőzésüket is csak nehezen nyerték meg tengerpartiak. Előbb Temesváron kínlódott a HCM (végül két góllal nyert), szerdán pedig a Szatmárnémeti VSK izzasztotta meg a konstancaiakat. Mint ismeretes, a VSK végül öt góllal kapott ki a HCM otthonában. Mindezek mellett a Bajnokok Ligája csoportkörében is gyenge teljesítményt nyújt. A tavalyi BL–nyolcaddöntős most nyeretlenül az utolsó pozíciót foglalja el a selejtezőcsoportban. „Megengedhetetlen, hogy kínlódva győzzön a csapat a Szatmárnémeti VSK ellen” – fakadtak ki a klub vezetői. A HCM egyébként vasárnap 20 órától BL–mérkőzést játszik a spanyol Ciudad Real otthonában (a Digi Sport közvetíti), ezen a találkozón az eddigi segéd, Eden Hairi vezeti a csapatot a kispadról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!