Teljes a káosz a Steauánál

<p>Az edző Victor Piţurcă után a klub elnöke, Jenei Imre is távozik a Bukaresti Steaua labdarúgó–egyesülettől.</p>

Mint arról beszámoltunk, a szakvezető a Gigi Becali klubtulajdonossal való nézeteltérése miatt távozik az alakulattól, de hasonló megfontolásból mondott le funkciójáról a Steaua és egykori sikeredzője, a nagyváradi Jenei Imre is.
A bukaresti sajtó hétfőn arról cikkezett, hogy Jenei Imre helyét Anghel Iordănescu veszi át. Mint ismeretes, Iordănescu a román válogatott szövetségi kapitányaként a negyeddöntőig vezette a „trikolór”–okat az egyesült államokbeli világbajnokságon. Ugyanakkor arról is beszámoltak, hogy Iordănescu Gheorghe Hagit akarja a csapat edzőjének, a menedzseri tisztséget pedig Ilie Dumitrescu, Tudorel Stoica vagy Basarab Panduru töltheti be. Hagi három év után térhet vissza a Steauához, akkor viszont nagy vihart kavart az ő menesztése: néhány hónapi munka után váltak szét Becali és Hagi utjai. Hagit ugyanakkor szóba hozták a FC Vaslui–jal is, ugyanis a moldovai együttes tulajdonosa, Adrian Porumboiu fontolóra vette, hogy meneszti edzőjét, Lopez Carót, akinek az irányítása alatt az elmúlt idény bronzérmese az elmúlt három bajnokin csak két pontot szerzett. Az Adevărul napilap szerint a „Kárpátok Maradonájaként” is becézett Hagi vehetné át a spanyol helyét a FC Vaslui kispadján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!