Bajnokok Ligája: megtorpant a CFR

<p>Elszenvedte első vereségét a labdarúgó Bajnokok Ligájában a CFR Cluj, amely a szerdai játéknapon a Girondins Bordeaux-val szemben maradt alul vendégként.</p>

A kiegyenlített első félidő után a második játékrészben beleerősítettek az eddig pont nélkül álló franciák, de a győzelmükhöz így is az addig jól záró kolozsvári védelem hibája kellett: a román bajnok portugál csapatkapitánya, Cadú rosszul tisztázott egy beadásnál, és a saját kapujába továbbította a labdát. Ezt követően még veszélyesebbé vált a hazai együttes, de CFR kapusa, Stancioiu mindig a helyén volt.
Keserű bordeaux-i - összegezte a meccsről alkotott véleményét a Gazeta Sporturilor. "A CFR már nem mutatott bátor támadójátékot, és nagyot hibázott a védelemben, elkönyvelve az első vereségét a BL-csoportban. Az esély azonban megmaradt a továbbjutásra" - véli a sportújság.
Cadú ajándéka - kommentálta főcímében a ProSport. A lap szerint a "CFR önmagát győzte le Bordeaux-ban, és ezzel megnehezítette a helyzetét: a franciák hátránya immár csak egy pont."
"Jól játszottunk, egyenrangú ellenfelei voltunk a franciáknak, sajnálatos, hogy egyetlen hiba eldöntötte a találkozót, mivel egy döntetlen sokkal igazságosabb lett volna" - mondta Maurizio Trombetta. A CFR olasz trénere kilencedik alkalommal ült a csapat kispadján, és ez volt az első veresége.
"Számunkra a Bordeaux volt az eddigi legkeményebb ellenfél a Bajnokok Ligájában, ellenünk jobbak voltak, mint a Chelsea. Ha viszont otthon sikerül legyőznünk őket, elérhető a harmadik hely, és legalább az UEFA-kupában folytathatjuk a nemzetközi szereplést" - vélte az öngólt szerző Cadú.
"Remélem, otthon, hazai közönség előtt vissza tudunk vágni, hiszen most sem játszottunk rosszabbul, mint a Bordeaux. Ígérem, hogy még szerzünk pontokat a Bajnokok Ligájában" - mondta Iuliu Muresan, a CFR klubelnöke.

 

Kapcsolódó cikk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!