ERDON Országos hírek

2008.11.17. 15:16

Szent Erzsébetre emlékeztek

<p>Nagyvárad – A segítő szentre emlékeztek a Posticumban szervezett Ipiapacs játszóházban szombaton. A foglalkozás elején a résztvevő gyermekek Én is segítettem címmel rajzoltak, majd bemelegítő mozgásos játékok, ismerkedős drámajátékok következtek. <A href="http://video.erdon.ro/video/33237/j--tsz--h--z-a-posticumban" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Beszélgettek a segítségnyújtásról, annak fontosságáról, majd Szent Erzsébet történetét olvasták fel csoportokban. Sógyurmából a szent történetéhez kötődő figurák, tárgyak – többek között a szegényeken segítő királylány, annak férje, a királyi palota, lovagok, rózsákkal teli kosár – készültek a gyerekek ügyes, kreatív munkája révén. A játszóház, amelyben 33 lelkes gyermek vett részt, a Sárkány és a királylány drámajátékkal zárult. A foglalkozást Wagner Andrea gyógypedagógus vezette, küzreműködtek: Aczél Dóra és Nils Wagner, a Posticum önkéntesei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!