ERDON Music

2016.08.16. 11:44

Elektronikus álom: ez a LED

Két ember, táncolható és erős zene, sok elektronikával. Ez a LED zenekar – bármilyen meglepő, Magyarországról.

Két ember, táncolható és erős zene, sok elektronikával. Ez a LED zenekar – bármilyen meglepő, Magyarországról.

Könnyű őket megjegyezni, mert mindig sötét öltönyben lépnek színpadra. A látványt mostanában világító napszemüvegekkel, nyakkendőkkel és cipőfűzőkkel fokozzák, így keltenek high-tech hangulatot.

A civil életben Kaiko, az énekes egy profi kórus tagja, többször is végigturnézta Európát a világhírű Ennio Morricone kíséretében. A szintis, Mr. M. újságíróként dolgozik, kilenc könyvet és színdarabot írt.

Idén főleg stúdióban dolgozott a csapat, és nyertek egy pályázatot is az NKA Cseh Tamás Programján.

Áprilisban megjelent a LED első nagylemeze, a Music Factory. Ehhez a lemezhez készült a LED egyik slágergyanús dalának videója. Az I Dream klipjét Kínában élő barátjuk, Nicky Almasy, a világ második legmagasabb felhőkarcolója, a Shanghai Tower fotósa forgatta. Mint az énekes Kaiko elárulta, legnagyobb sajnálatukra csak a videóból ismerik a klipben szereplő gyönyörű hölgyet. Szívesen koncerteznének Kínában, de előbb azt szeretnék elérni, hogy aki meghallja a LED szót Európában, az rögtön rájuk gondoljon, és kattintson I Dream című daluk klipjére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!