ERDON Helyi sport hírek

2012.05.14. 13:35

Megoldható feladat előtt az Unirea

Bihar megye - Mindkét Bihar megyei III.-Ligás labdarúgó csapat hazai pályán játszik a mai, hétközi fordulóban. Könnyebbnek tűnik az Érmihályfalvi Unirea feladata.

Bihar megye - Mindkét Bihar megyei III.-Ligás labdarúgó csapat hazai pályán játszik a mai, hétközi fordulóban. Könnyebbnek tűnik az Érmihályfalvi Unirea feladata.

 

Könnyűnek ígérkező feladat megoldása előtt áll az Érmihályfalvi Unirea, amikor a III.-Liga 27. fordulójában ma délután 18 órától az Resicai Glóriát fogadja. Igaz, a Gloria eddigi mindössze két győzelméből az egyiket éppen az Unirea ellen szerezte az ősszel, és az érmellékiek háza táján kavargó békétlenség sem túl kedvező előjel. Itt jegyezzük meg, hogy a klub alelnöke, Pap László személyes okokra hivatkozva lemondott. Csűri Sándor edző kérdésünkre elmondta: a mai mellett még egy meccse van csapatának hazai pályán (az utolsó fordulóban majd a Facsádi Flacăra lesz az ellenfél), és a reménybeli két győzelemmel nem lehet gond a harmadik ligás bent maradás.

Rangadó Belényesben

Hétfőn délután tartottak edzést először a Piskiben történt fiaskó (0-1-es félidő után 6-1-es vereség, 15 perc alatt 4 kapott gól!) után, melyen megbeszélték a gondokat, és az edző reméli, tanítványai "odateszik magukat" a hátralévő találkozókon. A keretben elvileg mindenki hadra fogható, igaz, Cura és Buştea eltiltások miatt, Magda pedig sérülés miatt esett ki az edzésekből.

A forduló rangadójára kerül sor Belényesben, ahol a harmadik helyezett Bihorul az élen álló, és a bajnoki címre pályázó Temesrékási ASK-t látja vendégül.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!