ERDON Helyi sport hírek

2011.06.02. 15:52

Semmi sincs veszve

<p>Büntetőrúgásokkal ugyan nyert, ennek ellenére két pont hátrányban van az első helyezettől a Liberty ifjúsági labdarúgócsapata.</p>

 

Csütörtökön délelőtt Brassóban megkezdődött a korosztályos labdarúgó (1994/95-ös születésű együttesek alkotta csapatok vetélkednek) negyeddöntő torna, amelyen a vendéglátók mellett a Nagyváradi Liberty (edző: Halász László), a Kolozsvári Universitatea és a Târgu Jiu-i Pandurii (kör)mérkőzik az első, továbbjutást érő helyért. A nap első mérkőzésén a Liberty labdarugói a Kolozsvári Universitateaval találkozott, amely hamar vezetést szerzett, ám M. Pop révén a váradiaknak sikerült egyenlíteni. Mivel a hivatalos játékidőben több gól már nem született, 11-es rúgásokra került sor, amelyet a Liberty Bic, Varodi, Matei, Puşcaşu, Neacşu és Pentie góljainak köszönhetően 6–5 arányban nyert meg.

Hét gól a Liberty meccsen!

Mivel a másik összecsapáson a Brassói FC 4–3 arányban bizonyult jobbnak a Târgu Jiunál, a vendéglátók négy ponttal vezetik a tabellát, amelyen a Liberty kéttő (büntetőrúgások esetén a győztes csapat két, a vezstes pedig a döntetlenért járó egy pontot kapja meg), míg a Kolozsvár egy ponttal áll, a Târgu Jiu viszont egyelőre ponta(t)lan.

A váradiak további műsora, péntek, 9.30 óra: Târgu Jiu-i Pandurii–Liberty; vasárnap, 9.30 óra: Brassói FC–Liberty.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!