ERDON Helyi sport hírek

2008.11.14. 12:59

Női kosárlabda: Graham kihagyhatja a szombati mérkőzést

<p>Pénteken egy órás késéssel érkezett meg Bukarestben a vonat, amelyikkel a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdázói utaztak a szombati, Olimpia elleni bajnoki találkozóra.</p>

Dan Fleseriu edző szerint viszont csapatát nem viselte meg a hosszú utazás, az érkezést követően ugyanis volt idejük pihenni. Tegnap délután már az Olimpia csarnokában edzettek. „Esélyesnek számítunk ezen a mérkőzésen, de nem szeretném, hogy a lányok nagyon elbízzák magukat. Nem akarom, hogy ugyanabba a hibába essünk, mint a nagyváradi mérkőzésen, amikor a lányok azt gondolták, az egyszerű jelenlét elegendő a győzelemhez. Nyilván, győzni szeretnénk, de nem lesz könnyű dolgunk, mert szívos csapat a Bukaresti Olimpia” – mondta Fleşeriu, aki valószínűleg nem számíthat a szombati mérkőzésen Cherrise Graham (képünkön) szolgálataira. Az amerikai játékos meghűlt, de elutazott a csapattal Bukarestbe. „Ha jobban érzi magát, akkor játszani fog” – tette hozzá a szakvezető. Az élvonalbeli bajnokság 7. fordulóját egyébként Rm. Vâlceán fogják játszani: a CET Govora a Kolozsvári U csapatát fogajda.

Női kosárlabda A–osztály, 7. forduló

Szombat

Nagyváradi VSK – CST Alexandria

CET Govora – Kolozsvári Universitatea

CS Naţional Iaşi – Gyulafehérvári U

BC MCM Târgovişte – Sportul Studenţesc

Bukaresti CS Olimpia – Szatmárnémeti VSK

CS Rapid CFR Marfa – Sepsiszentgyörgyi CS LMK.

Vasárnap

CSM Craiova – Aradi BC ICIM.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!