ERDON Helyi hírek

2008.12.15. 16:14

Látogatás és karácsonyi előadás

<p>Szatmár megye — December 16–án, kedden 10 órai kezdettel a Mircea Eliade Általános Iskola IV–es, step by step osztálya tanulói látogatnak a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtó Intézetbe.</p>

December 16–án, 10 órai kezdettel a Mircea Eliade Általános Iskola IV–es, step by step osztálya tanulói látogatnak a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtó Intézetbe. A Medgyesi–Pop Delia Elena és Roatis Rodica tanítónők vezetésével az iskola diákjai verses–zenés karácsonyi műsort muttatnak be az intézmény női fogvatartottainak.

Az idősebb generáció képviselőiről sem feledkeztek meg a szervezők. Ugyancsak december 16–án, kedden a szatmári börtön tíz fogvatartottja az Esély nevet viselő idősgondozó központban vallási témájú színdarabot mutatnak be. Az akció célja a gondozó központ szolgáltatását igénybevevő idős emberek megörvendeztetése karácsony közeledte alkalmából — tájékoztatott Ciorcas Mihai, a szatmári börtön igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!