ERDON Helyi hírek

2011.03.03. 07:16

Ismét Székelyföld-stand a Hungexpón

<p>Idén is várja a látogatókat a Székelyföld-stand a budapesti Hungexpón: a tavalyi sikeres szereplés után az Utazás 2011 című, március 3–6-án rendezett 34. nemzetközi idegenforgalmi kiállításon ismét népszerűsítik régiónkat Hargita Megye Tanácsa és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület szervezésében.</p>

A 70 négyzetméteres kiállítófelületen több mint tíz információs pulttal várják az érdeklődőket, a K pavilon 107A számú standjánál, csütörtöktől vasárnapig naponta 10–18 óra között, és többek között a hagyományos székely gyógyfürdőket, székelyföldi kirándulóhelyeket, látnivalókat ajánlják.

A nemzetközi kiállításon Székelyföldet mint történelmi régiót kívánják megjeleníteni a szervezők, ennek érdekében már több hasonló expón részt vettek, nemcsak az idegenforgalom, hanem a mezőgazdaság területén is, piacot teremtve a hagyományos székely termékeknek. A térség legnagyobb vonzereje a helyiek vendégszeretetében, az ital- és ételkülönlegességekben, valamint az alacsony árakban rejlik, a székely elöljárók és vállalkozók erre alapozzák az egységes székelyföldi arculatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!