ERDON Helyi hírek

2008.03.17. 18:04

Hétvégi balesetek

<p>Bihar megye – Az elmúlt hétvége nem mondhatni, hogy csendesen telt el a közlekedésrendészek számára. Több esetben hívták őket helyszínelni.</p>

Frontálisan. Vasárnap délután 14 óra tájban a 767-es megyei út bihardobrosdi szakaszán a helyi 41 éves R. V. egy motorral felszerelt kerékpáron ülve egyensúlyát vesztette a kormányzásban való járatlansága miatt, áttért az ellentétes menetirányú forgalmi sávba, s frontálisan összeütközött egy ott szabályosan érkező 1307-es Daciával, amit egy szintén helyi férfi vezetett. A 41 éves férfit kórházba vitték súlyos sérüléseivel.

Szabálytalanul. Szombaton 11.30 óra tájban a nagyváradi Lacul Ro§u és Moldovei utcák kereszteződésében szabálytalanul és óvatlanul kelt át egy 12 éves kisfiú, s a 38 éves F. G. vezette Opel elütötte. A gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Belebújt. Szombaton pár percel 13 óra előtt a nagyváradi Decebal sugárúton egy motoros és egy személyautó ütközött. A 27 éves V. J. egy Hondával nem tartotta be a követési távolságot, és belészaladt az előtte haladó Peugeot-ba, amelynek 26 éves hölgy vezetője hirtelen lefékezett. A motoros könnyebb sérüléseket szenvedett.

Elsodorta. Szombaton este fél kilenc tájban a 221-es községi út bondoraszói szakaszán a helyi 33 éves B. V. S. úgy furikázott egy traktorral, hogy nyitva hagyta annak az ajtaját, s az kicsapódva elsodort egy a traktorral ellentétes irányba karikázó környékbeli 21 éves fiatalembert. Könnyebb sérüléseket szenvedett az áldozat.

Szabálytalanul. Pénteken délután valamivel 7 óra után a 76-os országút tőkefalvi szakaszán a magyarremetei 37 éves K. I. Belényes irányába tartva egy Dacia Logannal elütött egy helyi gyalogost. A 46 éves S. I. D. szabálytalanul és óvatlanul próbált meg átkelni az úton. Sérüléseivel kórházba vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!