ERDON Helyi hírek

2018.06.15. 14:36

Az IVECO STRONG karavánja a városodba érkezik

Idén, május hónaptól kezdve, az Iveco Truck Service, az IVECO Spa hivatalos márkakereskedője meghív, hogy ismerd meg az IVECO család új tagjait.

Idén, május hónaptól kezdve, az Iveco Truck Service, az IVECO Spa hivatalos márkakereskedője meghív, hogy ismerd meg az IVECO család új tagjait.Az IVECO STRONG BY NATURE karaván célja, hogy kontaktust teremtsen a szállítás világának szakemberei és 2018 sztárjai közt: az új IVECO STRALIS NP, mely a legerősebb CNG alapú motorral van felszerelve – az IVECO úttörő jellegének eredménye ebben a szegmensben, az új IVECO BLUE POWER- sorozat, mely hatékony és fenntartható megoldás a városi tömegközlekedésre, ideális kombinációja a technológiának, az alacsony és hatékony kibocsátásoknak, és tökéletes válasz az igényeidre, valamint az új IVECO X-WAY – a szegmensében a legnagyobb feltöltésű kapacitású kamion, hozzáadott plusz hatékonyság és technológia a legdurvább IVECO kamionok legendás robusztusságához.

Az első állomása a IVECO STRONG BY NATURE karavánnak Focșani volt, május 4-én, ahol az Iveco Truck Services igazgatója azt nyilatkozta: „Azért próbálkoztunk ezzel az eseménnyel, hogy előtérbe helyezzük az Iveco termékeket. A hagyományos Daily és Stralis mellett egy új terméksorozattal is jelentkeztünk, az X-Way-jel, a nehéz sorozatban, és ugyanakkor, ami a jövő szempontjából a legfontosabb, a Natural Power résszel, vagyis olyan járművekkel, melyek sűrített természetes gázzal vannak felszerelve. Ebben a szegmensben a sorozat 3,5 tonnától 40 tonnáig terjed. A nyílt nap alkalmával klienseket hozunk, bemutatjuk nekik a szervizünket, az eladói csapatot, elbeszélgetünk. Egy olyan esemény ez, melyben nagyon bízunk. Azt szeretnénk, hogy közel álljunk az ügyfelekhez, a piachoz, hogy megmutathassuk az újításainkat és a szolgáltatásainkat.”

A következő helyszínekre várunk, hogy meglephessünk:

Iveco Truck Services – Nagyvárad, Borsi út 77. szám, Szenjános – Bors, Bihar megye, 417078-as irányítószám.

Iveco Truck Services – Brassó, Griviței utca 1 W szám, Brassó megye.

Iveco Truck Service – Bukarest, Caminului utca 54. szám, Manolache, Glina, Ilfov megye, 077107-es irányítószám.

IVECO - Strong by nature!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!