ERDON Helyi hírek

2017.11.23. 12:26

Charterjáratokat indítanak

Az idei sikerre való tekintettel jövő nyáron is indulnak a Nagyváradi Reptérről charterjáratok a törökországi Antalya felé, illetve újdonságként a görögországi Kréta sziget második legnagyobb városába, Chaniába is.

Az idei sikerre való tekintettel jövő nyáron is indulnak a Nagyváradi Reptérről charterjáratok a törökországi Antalya felé, illetve újdonságként a görögországi Kréta sziget második legnagyobb városába, Chaniába is.Antalya felé az első, heti rendszerességgel bevezetendő járat június 9-én indul és az utolsó szeptember 15-én, s szeptember 24-én tér vissza, a Görögország felé vezető charterjárat pedig első alkalommal június 20-án indul, az utolsó járat pedig szeptember 19-én, s szeptember 26-án fordul vissza a krétai városból Nagyváradra. A két bérelt járatot indító turisztikai ügynökség képviselője szerint az antalyai járat indítása sikertörténet, mivel szinte száz százalékos volt a kihasználtságuk, több mint 2400-an vették ezeket igénybe, s az előrejelzések szerint jövőre is körülbelül ugyanannyian választják nyaralásra a török várost. Az ügynökség képviselői legalább ugyanekkora sikerre számítanak a krétai járatok esetében is, az előrejelzések szerint ugyanis jövőre több mint 2200 váradi fog Krétán nyaralni. Mindkét járatot a Blue Air légitársaságtól fogják kibérelni.

Ami pedig az árakat illeti: egy egyhetes chaniai nyaralás ára, háromcsillagos szállodában történő elszállásolással jelenleg személyenként 450 euró körüli, ha viszont négycsillagos szállodát választ a kliens, teljes étkeztetéssel, az ár 665 euró körüli. Az egyhetes antalyai nyaralás ára 422 eurónál kezdődik, négycsillagos szállodában és teljes étkeztetéssel. Ugyanez ötcsillagos szállodában közel 480 euró.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!