ERDON Helyi hírek

2011.09.11. 18:52

Nyárbúcsúztató Várad-Ősiben

Nagyvárad - Szombat este az RMDSZ várad-ősi alapszervezetének székházában nyárbúcsúztató bulit rendezett a Pro Ioșia Kulturális és Közösségi Egyesület. Fellépett a Phoenix mazsorett négy tagja is.

Nagyvárad - Szombat este az RMDSZ várad-ősi alapszervezetének székházában nyárbúcsúztató bulit rendezett a Pro Ioșia Kulturális és Közösségi Egyesület. Fellépett a Phoenix mazsorett négy tagja is.

Szombat este nyárbúcsúztató bált rendezett a Pro Ioșia Kulturális és Közösségi Egyesület az RMDSZ várad-ősi szervezetének termében. A jó hangulatú összejövetelen Harkai Zoltán egyesületi elnök köszöntötte a megjelenteket, örömének adva hangot, hogy egy újabb rendezvényt sikerült összehozniuk. Ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet: az elkövetkezendő hónapokban több programot is terveznek, melyekre szeretettel hívnak és várnak minden magyar embert.

Színvonalas műsorral készültek a legutóbbi alkalomra is, először a Forró Enikő és Posszert Boglárka által felkészített körzeti Phoenix mazsorettcsoport négy tagja lépett fel, több igényesen összeállított produkcióval. A csapat kilenc éve működik, a lányok szinte állandó résztvevői a különböző szórakoztató jellegű rendezvényeknek, az összeszokottság most is meglátszott rajtuk. A látottakat tapssal jutalmazta a hálás közönség. Egyébként folyamatosan várnak új tagokat, jelentkezni 4 éves kortól felfelé a 0741/609.849-es telefonszámon lehet.

Élőzene volt

Az est másik meghívottja a Claudiu és Rodica Miclău által koordonált várad-rogériuszi Shake & Dance tánccsoport három tagja volt, akik társasági és sporttáncokat mutattak be, de amúgy néptáncokkal is szoktak szerepelni a több mint ötven tagot számláló klub képviselői. Öt éve próbálnak rendszeresen együtt, de új érdeklődőket is várnak, a 0746/169.687-es lehet tudakozódni.

A fellépések után kötetlen beszélgetésekkel, táncolással folytatódott a buli, ahogyan ilyenkor lenni szokott. Figyelemre méltó, hogy nem CD-ről szól a zene, hanem egy élőzenekar biztosította a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!