ERDON Helyi hírek

2011.04.14. 12:06

Legyél a Nap Szépe – határok nélkül!

<p>Egyedülálló lehetőséget kínálunk azoknak a Bihar megyében élő, 16 és 30 év közötti hölgyeknek, akik büszkék a külsejükre és szeretnék megmutatni szépségüket a Bihari Napló olvasóinak.</p>

Ajánlatunk különlegessége abban áll, hogy a róluk készült fotó nem csak a Bihari Naplóban, hanem az országhatár másik oldalán, testvérlapunkban, a debreceni székhelyű Hajdú– bihari Naplóban is megjelenhet.

Nem kell mást tenned, mint egy egész alakos fényképet és egy rövid bemutatkozó levelet küldeni a biharinaplo@informmedia.ro e-mail címre. Amennyiben felkeltetted érdeklődésünket, fotósunk az előre egyeztetett időpontban és helyszínen fotósorozatot készít rólad.

Ebből a kiválasztott kép megjelenik a Hajdú-bihari Napló és a Bihari Napló hátsó oldalán. Ráadásul megkapod tőlünk ajándékba a rólad készült teljes digitális fotósorozatot! Ha szeretnéd megmutatni magad, jelentkezz bátran! Ne feledd: ez a lehetőség akár a karriered első lépcsőfoka is lehet!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!