ERDON Helyi hírek

2011.01.07. 10:53

Visszaeső tolvaj

<p>Nagyvárad - Január 3-án a nagyváradi bíróság mellett működő ügyészség úgy döntött, hogy eljárást indít a letartóztatásban levő C. M. 38 éves váradlesi lakos ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy visszaeső bűnözőként folyamatosan minősített lopásokat követett el.</p>

A vádirat szerint 2010 novemberében és decemberében, azt követően, hogy feltételesen szabadult a váradi börtönből, három lopást követett el a megyeszékhelyen. November 10-én egy üzletben eltulajdonította el valakinek a táskáját, melyben pénz, személyes iratok és bankkártyák voltak. A megfigyelőkamerával azonban beazonosították őt. November 17-én este 19 óra körül egy autóműhely asztalán heverő 200 lejt vitt el, azonban a kamera miatt ismét lebukott. December 9-én délelőtt 9 órakor körül pedig egy kereskedelmi társaság irodájából lopott el egy 550 lejt tartalmazó retikült és egy laptopot. Az orvosi vizsgálatok azt bizonyították, hogy mindhárom alkalommal tisztában volt tetteinek következményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!