ERDON Helyi hírek

2010.05.31. 14:14

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - Május 30-án 10.35 óra körül a 79. számú országút Gyapjú melletti szakaszán P. M. 68 éves váradi lakos az általa vezetett gépjárművel áttért az ellenkező sávba, minek következtében frontálisan ütközött a M. A. M. 33 éves szombatsági lakos által szabályosan irányított traktorral.</p>

A személyautó sofőrje belehalt sérüléseibe, tovább nyomoznak az ügyben.

 

Gyorsan hajtott. Vasárnap délelőtt 9.45 óra körül a 767/F számú megyei út hegyközpályi melletti szakaszán M. R. Z. 24 éves váradi lakos nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett, ezért az árokba borult. Az autó két utasa, a 47 éves M. I. és a 45 éves M. I. különböző sérüléseket szenvedett.

 

Ütközés. Vasárnap 21.30 óra körül a váradi Miron Pompiliu és Războieni utcák kereszteződésénél T. L. S. 37 éves helyi lakos nem adott elsőbbséget, ezért ütközött a szabályosan érkező, T. D. F. 21 éves váradi lakos által vezetett kocsival. Utóbbi és utasa, a 21 éves T. L. N. kisebb sérüléseket szenvedtek. Kiderült: T. L. S. ittasan ült volán mögé, az ügyben tovább nyomoznak.

 

Ivott. Vasárnap hajnalban 3 óra körül a rendőrök tetten érték B. V. C. 30 éves váradi lakost, amint ittasan vezetett az Aradi úton. A hatóság jelzésére az érintett nem állt meg, hanem később egy parkolóba hajtott, ahol elsodort egy másik gépjárművet. Áldozatok nem voltak, vérmintát vettek tőle.

 

Megsérültek. Szombaton 19.30 óra körül a 79-es országút Nagyvárad melletti szakaszán P. L. I. 44 éves kolozsvári lakos nem volt körültekintő, amikor az általa vezetett gépjárművel meg akart fordulni. Ennek következtében ütközött a szabályos érkező, O. F. 31 éves olasz állampolgár által vezetett autóval. Utóbbi két utasa, a Iaşi megyei 20 éves M. V. és egy 5 hónapos kiskorú olyan sérüléseket szenvedtek, melyek kórházi ápolást igényeltek. Kiderült: P. L. I. ittasan ült kormányhoz.

 

Baleset. Május 29-én 15.30 óra körül a Kolozsvári úton I. C. 41 éves Maros megyei lakos egy ütközést elkerülendő áthajtott az ellenkező sávba, s nekiment a váradi 56 éves N. P. által szabályosan vezetett autónak. Utasa, a 16 éves I. R. megsérült, kórházban ápolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!