ERDON Helyi hírek

2008.11.26. 11:38

III. Eurorégiós Dalfesztivál

<p>Nagyvárad - Az idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Bihar és a Hajdú-Bihar megyék közötti Eurorégiós Dalverseny-fesztivál. A Bihar Megyei Kulturális, Hagyományőrző és Népszerűsítő Központ, valamint a debreceni Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központ karöltve rendezik meg az eseményt.</p>

Három kategóriában mérhetik össze tudásukat a versenyzők, így a publikum nép-, komoly- és könnyűzenei előadásokat is láthat. E rangos rendezvénynek a Nagyváradi Állami Filharmónia hangversenyterme ad otthont december 6-án, 16 órai kezdettel.

A fesztivál népzenei produkcióval kezdődik délután 4 órakor, ezt követi a komolyzene 17 órától, majd a könnyűzene 18 órától. A belépés meghívó alapján történik és díjtalan. Ezeket a Bihar Megyei Kulturális, Hagyományőrző és Népszerűsítő Központnál lehet beszerezni, naponta 9-15 óra között (telefon: 0259/41.39.22).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!