ERDON Helyi hírek

2008.10.17. 16:58

Kilencen sérültek meg egy balesetben

<p>Bihar megye - A körülményekhez képest szerencsésnek mondható közlekedési baleset történt tegnap kora délután az Arad felé vezető úton, Nagyvárad és Nagyürögd között: három autó ütközött.</p>

Egy Várad felé tartó Dacia Logan vezetője nagyon sietett valahová, az esőáztatta úton túlságosan beletaposott a gázba, átcsúszott az ellentétes menetirányú forgalmi sávba, nekiment egy Volkswagen Sharannak, ami egy rakteres Daciának ütközött. Utóbbi két jármű a mezőn kötött ki, a Dacia felborult. Összesen kilenc sérültet vittek kórházba a helyszínre érkezett mentők, köztük három gyermeket.

A balesetben egy 41 éves nő és annak 17 éves lánya súlyos sérüléseket szenvedett, előbbi medencetörést, lábszártörést és gyomortájéki sérüléseket, utóbbi koponyasérüléseket, belső vérzéssel. A lány az intenzív osztályon fekszik, édesanyját megoperálták. A nő 20 éves fia is koponyasérülést szenvedett, s szemtájéki zúzódásokat. Egy 50 éves férfi s egy 12 éves fiú könnyebb fejsérüléseket szenvedett, akárcsak egy nő, s a 2 illetve 4 éves gyermekei. Az egyik sofőrnek szintén koponyasérülése van, s agyzúzódása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!