ERDON Helyi hírek

2008.05.22. 17:15

Három halálos áldozat egy balesetben

<p>Vinga - Hárman meghaltak csütörtök délután abban a balesetben, mely az Arad-Temesvár országút Vinga melletti szakaszán történt: egy sört szállító teherautó egy veszélyes kanyarban kisodródott, és egy személykocsira fordulva felborult. <DIA alt="Baleset Aradnal 2008.05.22" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_Aradnal_2008_05_22/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset Aradnal 2008.05.22" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A rendőrségi jelentés szerint a teherautó vezetője nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg a haladási sebességet, így borult rá az ellentétes irányból érkező személyautóra melyben hárman utaztak. A két nő és az egy férfi a helyszínen életét vesztette.

Az élettelen teseteket csak azt követően tudták kiemelni a roncsból, miután daruval leemelték róla a teherautót, melynek vezetője a rendőröknek elmondta, hogy elvesztette uralmát a kormánykerék felett. A forgalom egy ideig állt, majd csak az egyik sávon indult meg, mert a másikon még helyszíneltek a rendőrök, illetve a teherautó szétszóródott és összetört rakományát is el kellett takarítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!