ERDON Gyászhír

2019.07.29. 08:50

Gyászhírek, 2019. július 29.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik jelenlétükkel, részvétükkel, virágaikkal megtisztelték utolsó földi útján szerettünket, BUT ROMEO ANDREIt, amikor Atyájához költözött, hogy eggyé váljon vele a végtelenségben. Családja.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik jelenlétükkel, részvétükkel, virágaikkal megtisztelték utolsó földi útján szerettünket, BUT ROMEO ANDREIt, amikor Atyájához költözött, hogy eggyé váljon vele a végtelenségben. Családja.

„Uram, kihez mehetnénk? Örök életnek beszéde van te nálad. És mi elhittük és megismertük, hogy te vagy a Krisztus, az élő Istennek Fia.” (János 6,68-69) KOVÁCS FLORICA családjának Isten vigasztaló ajándékát kívánja az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége, munkatársai és lakói. Emléke legyen áldott!

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, KISS IMRE életének 67. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. „Ma egy szívvel kevesebb dobog,/ Egy arccal kevesebb mosolyog./ Egy test, mely beteg volt, megpihent,/ Már a teremtőjénél van odafent!” Temetése 2019. július 29-én, hétfőn 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle felesége, Ibolya, fia, Imi, menye, Tünde, unokái, Dávid, Balázs, Imike, testvére, Géza, sógora, sógornői, nászasszonya és anyósa Berta.

*

Megpihent a szíved, szemed álomba merült, felszállt a lelked, angyalok közé került. Nappal angyalként jössz hozzánk, éjjel csillagként regyogsz, igaz nem látunk, de tudjuk, fentről mindig ránk mosolyogsz, SZABÓ ISTVÁN. Soha el nem múló szeretettel gondolunk rád. Feleséged, Mónika, lányod, Marika, vejed, Laci, unokád, Dani.

*

Könnyes szemmel emlékezünk drága lányunkra, LÉTAI ANGÉLÁRA (Érkeserű), aki 10 éve távozott az élők sorából. „Feledni őt már nem tudjuk,/ Mert élni nélküle egy fájdalom./ Megállt a szív, mely élni vágyott,/ Pihen a kéz, mely dolgozni imádott./ Munka és szeretet volt egész életed,/ Jóság volt szíved, lelked./ Egy célod volt, a családodért élni,/ Ezt csak a halál tudta széttépni.” Emléke legyen áldott! Szerető szülei.

*

Örök szenvedéssel és mély fájdalommal a szívemben emlékezem drága gyermekemre, SZILÁGYI TIBORRA, halálának harmadik évfordulóján. „Nagy kérés volt tőled, hogy hagyd őt meg nekem,/ Könyörögni, szenvedni kell, hogy maradjon velem./ Nem sokat kértem, csak hogy gyógyuljon meg,/ S élje azt át velem, mit ő már nem élhet meg./ Gyönyörű szemében a fény még csillogott,/ Még az utolsó napokban is csak mosolygott./ Mosolygott mert hitt, mosolygott mert élt,/ Semmi mást nem akart ő, csak élni még./ Olyan drága voltál nekem, hogy nem pótol senki,/ Szívem fájó sebeit nem gyógyítja semmi.” Soha el nem múló fájdalommal: “Anyukád”.

*

Ma egy éve a szomorú napnak, hogy eltávozott közülünk ÖZV. DANI KLÁRA. Emlékét örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Lányai: Klára, Ica, veje, Gazsi, unokái: Laci, Tünde, Zsolti, unokamenye-veje: Judith, Sebi, dédunokái: Mátyás, Gréta, Victor.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra és nagymamára, MÁTHÉ JUDITRA(néhai várasfenesi lakos) halálának 4. évfordulóján. „Sosem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmentek.” Áldott emlékét örökké szívünkben őrizzük. Szerető családja.

*

Ma lenne 46 éves drága gyermekünk, FAZEKAS ZSOLT JÁNOS (élt 33 évet). Sajnos már több mint 12 éve a mennyek országában van, drága barátnőjével, DOMJÁN TÍMEA CSILLÁVAL (élt 22 évet) együtt. A halál nem jelent elmúlást és véget, szívünkben élni fog drága emléketek. Adjon az Isten lelketeknek örök nyugodalmat! A bánatos család.

*

„Istenem, az idő hogy szalad!/ Ma még vagyunk, de mit hoz a holnap?” HEGEDÜS ROZÁLIA-IRINA, KOVÁCS FLORICA, ILEA IOSIF, AXINTIE MARIA, ŐSZ JÓZSEF, POPOVICIU ELVIRA, PAUSAN VICTORIA, PARCALAB IULIANA, VANEA FLOARE, MUREŞAN SILVIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy KOVÁCS FLORICA (szül. TRIGA) 85 éves korában elhunyt. Temetése 2019. július 30-án, kedden 11 órakor a nagyváradi Rulikowski temető Hasas kápolnájából lesz. Búcsúzik tőle Kristóf, Ili, Rózsika, Ica mama és Tibi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!