ERDON Gyászhír

2019.07.11. 08:22

Gyászhírek, 2019. július 11.

Szomorú szívvel emlékezünk PUSZTAI JÁNOSRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük szívünkben. A bánatos család.

Szomorú szívvel emlékezünk PUSZTAI JÁNOSRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük szívünkben. A bánatos család.

Fájó szívvel emlékezünk a 10 éve elhunyt nagybácsira, sógorra, ID. PUSZTAI JÁNOSRA. Emlékét szívünkben őrizzük. Sógornője, Gizi, unokahúga, Ibi, Iza és Debóra.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, ÖZV. VARGA GIZELLÁRA (Biharpüspöki) halálának 2. évfordulóján. „Nincsen olyan nap, hogy ne jussál eszünkbe,/ Olyankor mindig könny szökik szemünkbe./ Rögös volt az út, mely neked jutott,/ Küzdöttél bátran, de Isten szólított.” Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett nagybácsira, sógorra, ID. PUSZTAI JÁNOSRA (Biharpüspöki) halálának 10. évfordulóján. Unokahúga, Anikó családjával, sógornője, Ilonka.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, BAJKÓ BALÁZS nyugalmazott tanítóra halálának második évfordulóján. „Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet.” Nyugodj békében, drága lélek! A bánatos család.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj látnom könnyeiteket. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.” CÂRSTEA ANA, ONILA IOAN, FILIP AUREL, GAL IRINA NICOLETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!