ERDON Bulvár

2010.06.02. 17:30

Luxus: Ilyen egy bérelhető magánsziget

<p>A Belize partjaihoz közel fekvő Cayo Espantón éjszakánként 10-14 ezer dollárért lehet elbújni a világ szeme elől.</p>

A világ második legnagyobb korallzátonyától kicsit balra, a paradicsomi kis szigeten 6 villa áll, összesen 16 fő elszállásolására készen, persze ezért az árért akár két főre is ki lehet bérelni a teljes szigetet. A tenger, a végtelen nyugalom és az állandó 25 fok körüli hőmérséklet mellett a szigeten masszázs, drót nélküli internet, teljes ellátás, segítőkész személyzet, összességében pedig királyi kényeztetés jár a vendégeknek.

Azt talán mondani se kell, hogy a búvárok a világ egyik legcsodálatosabb vízi világával ismerkedhetnek meg itt.
Mivel várható, hogy Magyarországról nem fogják idén nyáron tömegesen megrohamozni a szigetet a turisták, álmodozás közben nézzük meg inkább, milyen apróbb-nagyobb látványelemek segíthetnek abban, hogy a tenger és a klíma híján is egy kis karibi, nyárias hangulatot tudjunk becsempészni lakásunkba vagy nyaralónkba.

(www.lakaskultura.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!