ERDON Bulvár

2008.11.14. 12:44

A kirúgott boltos erotikus bosszúja

<p>Komoly pénzbüntetéssel is sújthatják azt az oroszországi bolti elárusítót, aki főnöknője nevében helyezett el szexhirdetéseket az interneten. Az orosz rendőrség szóvivője szerint ma már nem okoz gondot számukra az ilyen esetek felderítése.</p>

"Ön az a bizonyos komplexusok nélküli lány, aki szívesen szexelne bárkivel?" - búgta a kagylóba egy ismeretlen férfihang, amikor Natalja V. felvette a kicsöngő vonalas telefonját. Az egyik krasznojarszki önkiszolgáló üzlet részlegvezetője felháborodva csapta le a kagylót. Elképedve bámult a készülékre. A tizedik hasonló hívást követően pedig értesítette a rendőrséget.

A nyomozók rövidesen kiderítették, hogy számos internetes ismerkedési oldalon szerepel egy hirdetés, amelynek értelmében egy komplexusok nélküli leány intim együttlétet keres férfiakkal. A szöveg mellett ott szerepelt Natalja fényképe és elérhetősége is. Ezt követően már a helyi rendőrség komputeres bűnözés-ellenes csoportjának munkatársai vették át az ügyet.

A világháló szálai egy elárusítónőhöz vezettek, akit nem sokkal korábban bocsátott el sorozatos késések és hiányzások miatt a főnöknője. A sértett boltos ezzel az "apró mókával" akart bosszút állni. A számára csínynek tekintett akció miatt a rendőrség rágalmazás és becsületsértő információk terjesztése címén bűnvádi eljárást kezdeményeztek ellene, amelyen büntetési tétele elérheti a 120 ezer rubelt (kb. 900 ezer forintot), amely legfeljebb hat hónapig terjedő börtönbüntetéssel váltható ki.

Vjacseszlav Lapin, a komputeres bűnözés ellen küzdő rendőrségi osztály vezetője a Komszomolszkaja Pravda című lapnak elmondta, hogy ma már semmilyen gondot nem okoz az oroszországi nyomozó hatóságoknak az internetes bűnözők felderítése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!