Sport

2024.05.14. 18:36

Kis csapatok nagy napja

Szakács Dávid 


A 24-szeres kupagyőztes Ferencvárosi TC szerda este 20.30-től lép pályára a Puskás Arénában a Magyar Kupa döntőjében, az OTP Bank Liga második helyén álló Paksi FC-vel szemben. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. A paksiak még sosem nyerték meg kupát, ám fináléban már szerepeltek két évvel ezelőtt, ellenfelük a mai összecsapáshoz hasonlóan a Fradi volt. Akkor Bognár György alakulata sima, 3–0-s vereséget szenvedett a fővárosiaktól. 

Bravúrra készül a Corvinul 

A Magyar Kupa döntőjével egy időben rendezik meg a Román Kupa fináléját is, ahol a másodosztályú Vajdahunyadi Corvinul a Galaci Oţelul együttese ellen száll harcba a trófeáért a nagyszebeni Városi Stadionban. A galaciak eddig egyszer, a 2003–04-es kiírás fináléjába jutottak be, ahol a Bukaresti Dinamo 2–0-s vereséget mért rájuk. A Corvinul története során először került a döntőbe, így mindenképpen egy új győztes nevét fogják felvésni a trófeára. A találkozót a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában