Erdély hírei

2019.09.27. 14:19

Szatmár megye: előzetes letartóztatásba helyeztek két kiskorút emberölés miatt

Emberölés miatt tartóztattak le két kiskorút - közölte a Szatmár megyei törvényszéki ügyészség pénteken.

Emberölés miatt tartóztattak le két kiskorút - közölte a Szatmár megyei törvényszéki ügyészség pénteken.Az ügyészségi tájékoztatás szerint 30 napos előzetes letartóztatási parancsot adtak ki két kiskorú, K.M.N. és K. E. nevére, akik a nyomozók által összegyűjtött bizonyítékok szerint szeptember 24-én este megöltek Nagykárolyban egy férfit.

Az áldozat hivatalos dokumentumok nélkül élt egy nagykárolyi ingatlanban, ahol rátaláltak holttestére. A rendőrség közölte, hogy a holttesten erőszakra utaló nyomokat és vért találtak. Az ingatlan ajtaja be volt törve, a lakás tele volt véres nyomokkal. A hatóságok arra a következtetésre jutottak, hogy a két gyanúsított szeptember 24-én behatolt az ingatlanba, és kemény eszközzel ütlegelni kezdte az áldozatot. A helyszínelés és tanúk kihallgatása során az is kiderült, hogy valaki - bizonyos K.G. - közbeavatkozott, és közbelépése nyomán a kiskorúak távoztak a tett helyszínéről. Később azonban visszatértek, és halálra verték az áldozatot, K.R.A.-t. Holttestét másnap találták meg a lakásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!