Bulvár

2007.11.22. 15:13

Reese Witherspoon nem megy férjhez

<p>Reese Witherspoon visszautasította barátja, Jake Gyllenhaal gyűrűjét. Együtt maradnak, de férjhez menni nem akar a színésznő. <dia width="850" height="630" alt="Reese Witherspoon 2007. 11. 16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Reese_Witherspoon_2007__11__16_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Reese Witherspoon 2007. 11. 16." /></a></dia></p>

Jake Gyllenhaal büszkeségének nem tett jót a meleg cowboy eljátszása, és szerelme sem segít a helyzeten.

Reese Witherspoon maga a megtestesült ártatlanság, bárki szívesen lenne a szomszédja. Még családja is tökéletesnek tűnt, egészen a hirtelen válásáig.

A dolog még ex-férjét, Ryan Philippet is meglepte, akinek még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. A nyughatatlan sztárja viszont gyorsan túltette magát a történteken, rögtön az első forgatáson összejött Jake Gyllenhaal-lal.

A páros azóta elválaszthatatlan, mindenhol együtt jelennek meg, pedig már véget ért a Felismerés című film promóciója. Nemrégiben egy romantikus hétvégét töltöttek Rómában.

A legmenőbb éttermekben, gyertyafény mellett étkeztek, és kézen fogva andalogtak. Majd megmászták a Monte Mariót, ahol Jake fél térdre ereszkedett, és feltette a nők kedvenc kérdését. Ám Reese meglepő módon visszautasította a lánykérést, mert gyerekeit nem akarja ekkora változásnak kitenni.

A két gyerkőc, a nyolc éves Ava és a négy esztendős Deacon, már így is épp eleget szenvedett a válás miatt. Ezért túl korai lenne bemutatni nekik az új apukát. Sőt, még csak nem is tudnak arról, hogy anyu a Zodiákus főszereplőjével randizgat.

A barátaik szerint a visszaadott gyűrű ellenére tökéletes az összhang a szerelmesek között.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!