Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.08.22. 12:36

Árokban landolt a Trabant a 37-es főúton

<p>Bodrogolaszi - Személyi sérüléses baleset történt a 37-es főút bodrogolaszi elágazásánál pénteken délben.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Árokban landolt a Trabant a 37-es főúton 2008.08.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokban_landolt_a_Trabant_a_37_es_f__337__t/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Árokban landolt a Trabant a 37-es főúton 2008.08.22." /></a></dia></p>

Elsődleges információk szerint egy Trabant személygépkocsi Sárospatak felől haladt Bodrogolaszi irányába. A településhez érve jelezte a balra kanyarodási szándékát, de nem vette észre, hogy mögötte egy szlovák rendszám terepjáró előzésbe kezdett. A balra kanyarodó Trabantot a terepjáró oldalról telibe találta.

A szemtanúk elmondása szerint a Trabant mintegy 50 méter csúszott keresztbe az úton, majd az árokhoz érve megpördült és a tetején landolva állt meg.

A Trabant mindkét utasa megsérült, őket mentők szállították a sátoraljaújhelyi kórházba, a terepjáróban utazók közül senki sem sérült meg.
A vizsgálat szakértők bevonásával zajlik, helyszínelés időtartamára a környéken Sárospatak felől félpályán engedik a forgalmat. Bodrogolaszi felől pedig egy alsóbbrendű útra terelik a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!