Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.02. 20:36

Tökölnek az életmentő készülékért

<p>Monok - „Bekúszott a Hallowen” a zempléni településre, Kossuth Lajos szülőfalujába.&#160;<DIA alt="Tökölnek az életmentő készülékért, 2007.11.02." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_k_lnek_az__letment__337__k_sz_l_k_rt__200/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Tökölnek az életmentő készülékért, 2007.11.02." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Péntek délután még faragták a töklámpákat a településen, estére kétméterenként világítottak a főút szélén. Mint azt a sportcsarnokban, a jelmezeket váró bál színhelyén megtudtuk, hagyományteremtő rendezvényről van szó. – Szeretnénk egy kis pezsgést a település kulturális életében, tulajdonképpen ez adta az ötletet a buli megtartásához – sorolja Újvári Marika nótaénekes, a program egyik szervezője. – A péntek éjszaka inkább a fiatalabbaké, a Hallowen Bált megpróbáltuk a számukra megrendezni.

Önerőhöz kellenek források

Szombaton kirakodó vásárt tartunk, központban a tökkel, este már egy másik bál várja a nagyérdeműt, itt minden korosztály bokázhat egy jót, de senki ne gondolja, hogy csakis a szórakozás a fő cél. A töklámpák megvásárolhatók, a két nap bevétele jótékonysági célt szolgál – folytatja a nótaénekes hölgy. – A pénz tulajdonképpen pályázati úton beszerzendő életmentő készülék, egy defibrillátor költségeinek önerejét képezné. Reménykedünk, hogy kezdeményezésünk sikeres lesz, nagyon sok támogató jelezte segítő szándékát – mondta lapunknak Újvári Marika.

SfL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!